Amposta

El canvi serè de Francesc Miró incorpora un programa específic per al Poble Nou

  • Actualitzat:
  • Creat:

La millora dels accessos i la senyalització, un nou dipòsit d'aigua amb més capacitat i la conversió de la plaça Jardins en zona de vianants són algunes de les propostes

El Poble Nou té un programa electoral específic aquestes eleccions municipals. "Per a nosaltres, és molt important la gent que viu aquí, per això, amb Dionisio Cano, que és el nostre representant, ens hem reunit amb amb moltes persones per recollir tot un seguit de propostes encaminades a millorar el Poble Nou", ha assenyalat Francesc Miró, candidat del PSC a l'alcaldia. 

Els socialistes proposen, entre altres, rebaixar des del primer any l'IBI per arribar en quatre anys a una reducció del 20%. També es proposa reduir l'IBI de la rústica. Miró ha destacat també que és fonamental incrementar la freqüència d'autobusos i instal·lar una marquesina en la parada del bus, i millorar la carretera i accessos al Poble Nou. Una altra proposta és la millora i condicionament del cementiri i la conversió en zona de vianants de la plaça Jardins. Els socialistes han recollit també la necessària construcció d'una depuradora i la construcció d'una àrea per a amb m gossos. 

A més, Cano també ha explicat que el poble té molts problemes en l'abastiment d'aigua i que cal comprar un dipòsit nou amb més capacitat que garanteixi la falta d'aigua, sobretot durant l'estiu, "ja que estem patint constants talls de subministrament".  A la vegada que ha insistit en la millora de la senyalització per afavorir un dels sectors que més poden incidir en l'economia que és el turisme. 

Fitxers adjunts: