Amposta

El PSC porta al ple la modificació del POUM d’Amposta per qualificar com equipaments l’antic Col·legi de les Monges Carmelites i el Sindicat

  • Actualitzat:
  • Creat:

És una de les propostes del candidat a l’alcaldia, Francesc Miró, perquè els dos edificis es destinin a usos culturals, educatius i socials

El PSC d’Amposta portarà al ple de dilluns la modificació del POUM per qualificar d’equipament l’antic Col·legi de les Monges Carmelites i l’antic Sindicat per poder donar servei a les necessitats socials, culturals, educatives i associatives del municipi. El pla d’ordenació, aprovat el 26 de gener de 2007 classifica aquests dos edificis singulars com a ús residencial. A més, l’antic Sindicat està catalogat com a Bé d’Interès Local.

Aquesta proposta està recollida en el programa electoral del canvi serè de Francesc Miró amb vista a les eleccions municipals del 24 de maig vinent. “Instem a l’Ajuntament perquè aprovi aquesta modificació d’acord amb la legislació urbanística per dotar Amposta de dos equipaments per aquests usos adreçat a les nostres entitats que proposem rehabilitar mitjançant tallers ocupacionals”, ha explicat Miró, que ha recordat que actualment tots dos edificis estan en mans dels bancs sense que l’Ajuntament hagi fet res per poder-los recuperar. “Confiem en què s’aprovi per unanimitat perquè es tracta d’una proposta en benefici de la nostra ciutat”.

Els socialistes també porten al ple de dilluns una moció per mostrar el rebuig a la privatització del Registre Civil.

La demagògia de Ferré

El candidat socialista ha aprofitat la compareixença d’aquest matí per denunciar la falta a la veritat i demagògia de l’alcalde i candidat de CiU, Manel Ferré, assegurant que la proposta socialista de rebaixar l’IBI farà que es deixin de donar subvencions a les entitats. “És lamentable que un alcalde que aspiri a la reelecció i que porta vuit anys en el càrrec sigui capaç de fer aquestes afirmacions”, ha denunciat Miró, “només amb el que ens deu Futuro Ciudad i que no acaba de reclamar l’Ajuntament, 400.000 euros, ja es pot fer front sobradament a la nostra proposta de rebaixa de l’IBI, a banda del que es pot estalviar en consum energètic i lloguer d’edificis”. Els socialistes, per tant, s’han reafirmat en el seu compromís de reduir un 10% la contribució el primer any i arribar al 20% en els 4 anys de mandat. A més, el programa electoral socialista també porta una proposta concreta perquè totes les entitats tinguin accés a les subvencions de l’Ajuntament de manera transparent i amb igualtat d’oportunitats. “Donem suport a les nostres entitats i per aquest motiu portem al ple de dilluns dotar-les de més equipaments per millorar el servei que ofereixen”

Davant de la demagògia i les “maneres de fer política” de Ferré, Miró ha tornat a reivindicar: “Volem guanyar i governar perquè Amposta necessita un canvi ja”
 

Fitxers adjunts: