Amposta

Francesc Miró: "No solament volem guanyar, volem governar Amposta"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat del PSC a l'alcaldia presenta "la millor llista per Amposta, una candidatura que combina joventut i experiència, gent honesta, garantia del canvi serè"

El candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta, Francesc Miró, ha presentat avui la candidatura amb vista a les eleccions del 24 de maig vinent "la millor llista per Amposta, garantia del canvi en benefici dels ampostins i ampostines". "Estic il·lusionat perquè hem configurat una candidatura guanyadora pensada per governar, integrada per gent jove pel canvi serè i gent amb experiència constrastada", ha subratllat, "un equip amb gent honesta, ciutadans i ciutadanes als quals vull donar les gràcies per haver-se implicat, pel seu compromís en aquests moments difícils".

El candidat socialista ha destacat la voluntat de treball de la candiatura per "ajudar a sortir-nos-en el més aviat possible de l'immobilisme i la fata de lideratge dels governs de CiU d'Amposta dels últims anys". 

La llista compta amb representació de tots els àmbits de la societat civil ampostina amb una important renovació en els deu primers llocs i on destaca l'experiència en l'àmbit municipal dels cinc primers candidats. "A més, hem aglutinat gent independent al voltant d'un projecte d'esquerres on el primer objectiu és estar al costat de les persones, dels nostres veïns i veïnes". 

La foto oficial de la candidatura, amb tots els integrants, es va realitzar a les escales del Mercat. Avui la roda de premsa de presentació s'ha fet davant de l'antic col·legi de les Monges, un dels edificis emblemàtics, amb el Sindicat, que amb els socialistes passarà a ser de titularitat municipal per ser un gran espai per equipaments culturals. La compra representarà per a l'Ajuntament un important estalvi davant el cost de lloguers que es paga actualment. 

1. Francesc Miró. 2. Anna Tomàs. 3. Joan Castellano. 4. Lluïsa Lizárraga. 5. Jenni Facerias. 6. Charo Zaragoza. 7 Marcel Espanya. 8. Neus Marques. 9. Ambiorix Ribera. 10. Joan Cercós. 11. Júlia Idiarte. 12. Martí Gavaldà. 13. Pedro Castillo. 14. Dionisio Cano. 15. Carme Carnicero. 16 Judit Ventura. 17. Joan Piñol. 18. Amadea Ferreres. 19. Cristina Alexandrina Bejinaru. 20. Copèrnic Betoret. 21. Antoni Espanya. 22. Manolita Zaragoza. 23. Júlia Gil. 

 

*Adjuntada hi ha la informació sobre la candidatura

Fitxers adjunts: