Amposta

EL PSC D’AMPOSTA DEMANA A LA GENERALITAT QUE CONCRETI EL CALENDARI D’OBRES DE L’ANELL VIARI DEL DELTA

  • Actualitzat:
  • Creat:

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Francesc Miró, ha explicat aquest dimecres que el grup socialista presentarà una moció al proper ple municipal en la que s’insta a la Generalitat a concretar, en el menor temps possible, el calendari d’obres.

EL PSC D’AMPOSTA DEMANA A LA GENERALITAT QUE CONCRETI EL CALENDARI D’OBRES DE L’ANELL VIARI DEL DELTA

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Francesc Miró, ha explicat aquest dimecres que el grup socialista presentarà una moció al proper ple municipal en la que s’insta a la Generalitat a concretar, en el menor temps possible, el calendari d’obres del Delta, amb la corresponent assignació pressupostària per trams.

Francesc Miró ha recordat que “des de  fa més de 15 anys existeix un consens entre tots els municipis del Delta i el Govern català a fi i efecte de dur a terme aquest anell viari del Delta que implica una millora de la connectivitat dels pobles ebrencs, millores a les carreteres i la construcció d’un carril bici paral·lel.”

“No és l’hora de més dilacions si no de l’acció. No podem demorar-nos i perdre més temps. Al contrari, demanem a la Generalitat que desperti d’una vegada per totes i que executiu el que el mateix Govern es va comprometre.”

El portaveu del PSC ha assenyalat que els veïns del nucli del Poble Nou reclamen de fa temps l’execució del tram d’aquest anell viari que els connecta amb Sant Carles de la Ràpita, ja que el seu traçat coincideix amb la carretera actualment existent.

“L’actual via presenta un aspecte molt malmès i és sinònim d’accidents massa freqüents que comporten, la majoria dels casos, la sortida dels vehicles cap a desaigües i arrossars. Entenem que la reivindicació dels veïns és justa i per això demanem al Govern que comenci la millora de la xarxa viària del Delta precisament per aquest tram Poble Nou-Sant Carles de la Ràpita.”

Finalment el grup socialista ha reiterat la seva aposta per aquest projecte injustament oblidat per l’actual Govern i les forces parlamentàries que li donen suport.

“Els socialistes volem potenciar aquest anell com a un element essencial de connexió amb els nostres pobles i també amb el nostre entorn natural, com a un instrument útil que propiciarà una millora de la seguretat i també, molt important per a nosaltres, com a una eina clau per al foment del turisme sostenible, el que contribueix a atraure nous visitants al Delta i incrementar les estades al nostre ric i variat món rural.”

“Per tant, entenem que cal treure el projecte del somni dels justos que pateix en algun despatx de Barcelona i que Amposta ha de liderar aquesta reivindicació”, ha reblat el portaveu socialista. 

Més informació: Francesc Miró (649942193)