Amposta

L’Ajuntament d’Amposta estudiarà la viabilitat de l’arrendament del local del servei de rehabilitació a proposta del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Francesc Miró subratlla la importància de l’acord i el fet que la moció ha servit perquè el propietari rebaixi en uns 200.000 euros el que queda per pagar del lloguer amb opció de compra

Els socialistes d’Amposta han mostrat avui la seva satisfacció perquè el ple ha aprovat per unanimitat, només CiU no hi ha donat suport però s’hi ha abstingut, per tal que s’estudiï la viabilitat econòmica del contracte  d’arrendament del local on hi ha el servei de rehabilitació. El portaveu socialista, Francesc Miró, també ha celebrat que la presentació de la moció hagi servit per  forçar una negociació amb el propietari, com ha reconegut l’alcalde, i que permetrà rebaixar en uns 200.000 euros l’import que fa falta pagar del lloguer amb opció de compra del local del carrer Amèrica. “Això pot fer atractiva la seva adquisició”, ha subratllat Francesc Miró.

L’edil socialista considera que cal posar fi al despropòsit que ha assenyalat que s’acumula sobre aquest tema “només cal recordar que en un moment que els preus de mercat estaven caient, amb l’aleshores govern de CiU, es van passar de pagar 1.500 euros al mes, a 15.437,18 euros mensuals amb opció de compra”.  “Ho hem denunciat infinitat de vegades i ara se’ns ha donat la raó, certificant que per molt que digui CiU la seva gestió va ser nefasta”. Des del gener de 2010 ja es porten gastats 1.095.847,68 euros  i en falten per pagar, fins al desembre del 2017, 576.957,32 euros més, fins totalitzar 1.672.805 euros. Des del juny passat, moment què el nou govern va prendre possessió, fins avui s’han pagat 92.623,08 euros més.  Els socialistes sempre han defensat el trasllat del servei de rehabilitació a un espai de l’hospital comarcal per no perjudicar les arques municipals.

Miró ha demanat també que es faci una auditoria de tots els lloguers que paga actualment l’Ajuntament.

D’altra banda, el ple també ha aprovat la moció socialista en rebuig a la LRSAL del govern del PP que atempta contra l’autonomia municipal i treu competències als ajuntaments petits que són els que han de donen el servei més pròxim al ciutadà.